Arbejde med svampegummi, gasfjeder, gummistropper, gummiplader og kantlister

I industrielle virksomhede bruger man en del ting, som jeg ikke kendte, før jeg startede mit job med det for mig selv. Jeg studser f.eks ikke, så fremt mine bekendte ikke tænker, at de har hørt om gasfjeder, kantlister, gummistropper , https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/gummistropper, , svampegummi , https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/svampegummi, og gummiplader , https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/kinagummiplader, .

De fleste af de ting, jeg har nævnt er dog også noget, de fleste tager i brug i hverdagen. Gummiplader er fx smarte at anbringe i bunden af bilen, hvor vi har vores fødder. Og en gasfjeder er en del af barstolen i dit køkken eller på klub. Kører du med bussen holder du fast i gummistropper, så du ikk mister balancen, hvis du er stående i en flok af medpassagerer. Du har sikkert kantlister en del områder i huset. Kanske i forbindelse med panelerne, for så kommer der ikk skidt ind i kanterne. Svampegummi benytter man til at tætne fx skabe, døre og vinduer. Den kantliste, der er mest anvendt til tætning er rent faktisk svampegummi.

Nu kender du som læser med hermed en smule mere om, hvordan du ubevidst ser og bruger gasfjeder, kantlister, gummistropper, gummiplader og svampegummi fra tid til anden i løbet af en almindelig dagligdag. Og en overfladisk viden om svampegummi, gasfjeder, kantlister, gummiplader og gummistropper er langt hen af vejen rigeligt for de fleste.