Den bedste blandt efterskoler i Jylland med fagene friluftsliv, musik & drama efterskole

Åbent hus kan være den ideelle mulighed for at se en efterskole, du overvejer. På netop denne her efterskole bliver der holdt efterskole åbent hus ofte. Altså, står du med store betragtninger, hvorhenne du skal på musik- eller teater efterskole samt hvilken en, du kunne tænke dig, kan du undgå at stille sig afventende længe på at lære mere om efterskolen, dens lærere, de tre fag-linjer, elevernes værelser foruden de kønne omgivelser. Og et andet spørgsmål: Er du bidt af surfing, eller måske har du bare i lang tid haft en ambition om at lære det? På det her sted kan du forene efterskole windsurfing.

Tager du et år i 9./ 10. klasse her på vores efterskole i Jylland m. kombinationen efterskole adventure, får du mulighed for at afprøve alle sider under udendørs friluftsliv og natursport. Ydermere giver vi dig undervisning på et fagligt niveau, som virkelig er super nice, og ydermere får du mindst 2-3 rejseuger mange steder i andre landområder i løbet af skoleåret. Eller frem for alt som et minimum en typisk efterskole rejse. Kunne du tænke dig at prøve en teater efterskole, hvor rejser i overflod er med til at du får indtryk, du husker altid? På en adventure efterskole er rejser virkeligt en central del af dit ophold, fordi du i årets løb ikke blot kommer med på en super social skiudflugt. Du kommer desuden med som elev på 2 rejser, hvor du får chance for at teste dine fritidsinteresser internationalt. Vores efterskole-dans kan du dyrke om eftermidagen. På international efterskole er sport et af de sjove sidefag.

Har du en følelse af, at friluftsliv er det fedeste, du gerne vil lave på efterskole. Efterskole åbent hus vil gøre, at du bliver klogere. Du kan både vælge en adventure efterskole i Nordjylland eller en musikefterskole, Jylland. Sådan set kan du i bund og grund på denne gode efterskoler Nordjylland komme på såvel idrætsefterskole som musikefterskole. Er din drøm at sammenflette efterskole & dans? Efterskole Jylland er det muligt at forene med drama efterskole. Derudover har vi her på denne efterskole ridning som en linje. Vil det være tiltrængt med en luftforandring i din 10.-klasse, og er det et problem at beslutte dig for, om du vil vælge musikefterskole eller på et internationalt ophold? Hvis du tager unik international efterskole her hos os, vil du kunne begge dele. Dermed vil du afpudse talentet for dans, såfremt du vælger 1 år på efterskole hos os. Med et skoleår på friluftsliv efterskole – Outdoor med journalistik, skal du på to rejser til steder som bl.a. Irland samt særlige ture med vores internationale klasse. Her giver det dig mulighed for givende verdensomspændende berøringspunkter i forhold til f.eks. idræt, musik eller måske Adventure.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>