Den nemmeste måde at være fremragende til idræt og dans forbliver på en efterskole dans

Hvad der er det optimale for sit barn vil virke hårdt når man er værge at finde ud af. Man vil gerne beskytte ungerne på samme tid som, at de også skal af sted for at udforske jordkloden på egen hånd. Netop pga. dette har flertallet svært ved at sende børnene på sportsefterskole, idet de lige er klar med folkeskolen. Overvind din bekymring, for dine børn vil have en oplevelse de for evigt erindrer: til dette kan jeg blot sige én ting.

Dengang tvillingerne engang fortalte, at de egentlig ville på efterskole Jylland, blev min husbond og jeg selv en del i tvivl. De var begge ej klar til en gymnasial uddannelse, og de mente, at de havde brug for et afbræk fra den kedelige skolegang. Samtidig ville min pige gerne dyrke sin interesse for bevælgelse til musik, medens min dreng ønskede at udforske fodbold. Vi begyndte således at researche hvor henne, vi kunne finde en sportsefterskole plus en efterskole dans. Også med hensyn til det kreative, sociale samt værdimæssige – min mand samt jeg fandt ud af, at efterskolerne udlærer en masse, som børnene aldrig ville støde på på en sædvanlig folkeskole.

Børnene fik lov at komme på sportsefterskole, og dette var den mest fornuftige retning, vi har taget. Børnene har skabt kammeratskaber, minder samt talenter til resten af livet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>