Det er betydeligt med spærtræ i ordentlig kvalitet

Er du i tvivl om, om taget skal gøres i stand eller måske endda helt skiftes ud? Har du yderligere på fornemmelsen, at du mangler splinternyt spærtræ? Når der er begyndelse til revner, kan det godt betale sig at restaurere taget med spritnye tagplader el. tagsten, eksempelvis eternit tagplader, før der sker værre ødelæggelser. Nye tagsten vil være et godt valg i sådanne situationer, for hvis der kommer utætheder i dit tag, vil der muligvis komme råd + svamp i dit hjem. Det er tillige vigtigt, at der er spærtræ i god kvalitet, når det omhandler dit tag, pga. at det er det, taget er bygget på. Overvejer du at spendere penge på splinternye tagplader, tagsten eller spærtræ, så skaf det nu, før skaden er sket.

Når du vil købe nogle nye tagplader i eternit, behøver du ikke tøve i frygt for, at de er i besiddelse af. I år 1984 sluttede det nemlig, at man brugte asbestfibre i eternit. Har du tag i eternit fra før starten af firserne, skal du få det udskiftet med nogle splinternye eternit tagplader, inden det begynder at gå i stykker, og der eventuelt kommer forurening med asbest. Træffer du et valg om at købe disse nye eternit tagplader, skal du formode, at de har varighed i talrige år. Dog afhænger levetiden temmelig meget af hældningsgraden på taget, og levetiden forbedres, jo mere skrå tagets hældning er. De begyndende varsler på slitage er sædvanligvis, at overfladen starter på at afskalle, el. revner vil komme.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>