Din interesse for alt mellem musik, idræt plus design vil du kunne dyrke på vores efterskole Jylland

Er et år på teater efterskole præcis det, du synes, ville blive det fedeste at snuppe i stedet? Et kodylt år, du kommer til at anvende resten af dit liv, er du garanteret, vælger du et klassetrin på vores kristne efterskole. I rare samt kreative omgivelser, der skaber muligheder for både kammeratskab, faglighed og eventyr, kan du hos os dyrke din drøm for musik, design, sport & teater & sideløbende udvikle din individualitet. Du tilbydes desuden mulighed for at være med til at sætte en kæmpe opera på benene, i løbet af dit ophold på kristen efterskole.

Din intensive glæde for musik samt teater har du måske mere lyst til at intensivere ved et år på teater efterskole i 8. klasse eller/og 9. klasse? I den situation findes der vores teaterprogram. Bestemt af dine interesser, kan du i musikprogrammet vælge fag i alt mellem musik på mange slags instrumenter. Programmet kombinerer teori & fysisk udførelse i alle tilfælde. Hands-on iagttagelse plus principperne om mange former for musik, kommer du af den grund til at lære om, tager du på musikefterskole hos os. Det samme gælder, i den situation at du tager vores unikke i10medie forløb til vores elever i 10. klasse.

Et ophold, der indeholder kampe mod andre klubber plus meget boldtræning, taktik & kompetenceudvikling, kan du tilmed opleve, når du bedre kan lide sport end musik og tager et år på idrætsefterskole hos os. Det er gældende uanset din kompetence, samt om du spiller baseball, fodbold, tennis eller basket. Mange af sportsgrenene kan du faktisk være med til, dersom du tilbydes mulighed for at lære fire valgfag henad året på fodbold efterskole i 8. klasse hos os. Faget ’aerobic’ er det muligt at tage, hvis du måske har lyst til at styrke samt tone udholdenheden.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>