En sportsefterskole/idrætsefterskole og efterskole – fitness giver dig bevægelse og gode dage

Kunne det ikke være sjovt at begynde på en efterskole; Midtjylland? Sidste år var jeg på efterskole dér, jeg tror, at det var den mest fantastiske tid nogensinde. En efterskole – Midtjylland har alt, hvad man har brug for. Efterskolen, jeg gik på, var det, man kalder en idræts- og sportsefterskole, det betyder en efterskole; fitness og en skole, som havde mange forskellige former for sportsgrene. Det var fx en efterskole: boksning & fodbold etc. Det var samtidig en efterskole; musik og dans samt en efterskole; design. Det, jeg bedst kunne lide, var, at det var en efterskole; adventure.

Den efterskole: Midtjylland, jeg gik på, havde mange fortrin, og disse vil jeg gerne fortælle mere omkring. Selvfølgelig havde den de forpligtede, boglige fag, men den havde tilmed mange valgfag. I kraft af at det jo var en sportsefterskole og idrætsefterskole, fik man motion hver dag. Jeg kunne simpelthen ikke få nok motion til sidst, så det var jo dermed yderst gavnligt, at det derudover var en efterskole; fitness. En idrætsefterskole og efterskole; fitness er korrekt for dig, såfremt du behøver mere energi og kunne tænke dig at blive mere sund og frisk og samtidig glad.

Jeg elsker de fleste sportsgrene, og grundet at min skole var en efterskole; basketball, en efterskole – boksning samt efterskole; fodbold osv., kunne jeg gøre alt det sport, jeg havde lyst til. Tilmed var det en efterskole – dans, og jeg endte i virkeligheden med at blive ganske begejstret for at danse. En efterskole med boksning, en efterskole: fodbold, efterskole med basketball og en efterskole – dans vil være rigtig for dig, såfremt du har brug for at dyrke nogle forskellige slags genrer inden for idræt, og såfremt du er skør med sport samt at have det skægt i selskab med vennerne/veninderne.

Fordi min efterskole tilmed var en efterskole: musik, lærte jeg at spille en masse instrumenter som for eksempel et klaver, og det var rigtig spændende. Jeg blev tilmed oplært i at lave tøj, for det var nemlig en efterskole – design. En efterskole – design & musik er velvalgt til dig, såfremt du elsker at beskæftige dig med adskillige forskellige slags aktiviteter, muligvis noget du ikke har gjort forinden, og hvis du har lyst til at hygge dig i selskab med dine venner/veninder.

Nu vil jeg godt fortælle om det, som jeg var gladest for ved min efterskole. Skolen var en efterskole med adventure. Vi lavede flere udendørs aktiviteter, der af og til godt kunne være udfordrende, men rigtig sejt! Jeg lærte eksempelvis at klatre, sejle i floden og bo ude i skoven. En efterskole: adventure vil være velvalgt for dig, hvis du er rigtig begejstret for at udfordre dig selv. Adventure-oplevelserne forbedrede sammenholdet på efterskolen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>