Er du på udkig efter de ideelle konferencelokaler i København til et kursus?

Står du for at arrangere et kursus København, og vil du booke de ideelle mødefaciliteter? Med årevis ageren i feltet ligger vi inde med den rette viden til at være rammen for alt fra bestyrelsesseminarer til medarbejderworkshops. Af den årsag spørger vi altid ind til dit arrangement, så vi altid har en god fornemmelse af, hvad dine krav er til os og vores kursuslokaler. Denne viden anvender vi til at sikre valget af de helt rigtige konferencelokaler, der hver og ét er udstyret til at være en unik setting for et inspirerende kursus København.

Der er et unikt vue til de smukke træer i det store parkanlæg, som hører til stedet fra alle vores kursuslokaler, som samtidig kan beskrives som indbydende med pæne møbler. Endvidere er vores kursuslokaler her på kursuscentret besat med samtlige hjælpemidler, som man kan få få brug for ifm. et kursus mhp. at gøre det nemmest muligt for dig som kursusarrangør. Udstyret iberegner f.eks. state-of-the-art anlæg til lyd, DVD og video, whiteboard, flipovers, PC, lynhurtig internetforbindelse og projektor. Alt sammen er selvfølgelig i upåklagelig stand.

I fald du bruger vores mødelokaler, har dine mødedeltagere mulighed for at få fornyet energi når der er pause ved hjælp af et lille mellemmåltid eller en kop kaffe, som står parat ved anretningsbordene rundt omkring i nærheden af vores konferencelokaler. Ydermere kan du forkæle dine konferencedeltagere med en luksuriøs buffetopstilling til morgen og frokost samt en gourmetmiddag af friske råvarer fra lokalområdet, der fortrinsvist er økologiske. Vi sørger selvfølgelig tillige for specialtilpasset kost i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. blandt dine kursusdeltagere, efter forudgående bestilling.

Ved et hvilket som helst møde, symposium og lignende vil der være brug for indlagte pauser, hvor der er tid og rum til at slappe af og følge op på de mange input. Til dette formål har vi skabt et lokale til afslapning her på konferencecentret, hvor det er muligt for gæsterne at blive puslet om i en særlig massagestol eller oven i købet få nogle høretelefoner på og nyde al slags musik. Har man behov for at koble af udendørs, er det også en mulighed at benytte en af vores ipods, som kan afspille afslapningsmusik, og slentre ud på en spadseretur i vores storslåede park. Leder du efter de optimale konferencelokaler København til en konference, er der dermed en lang række årsager til at vælge vores kursuscenter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>