Få produceret aluprofiler til en god pris uagtet seriestørrelse

De voksende forventninger om genbrug såvel som energirigtighed er årsagen til, at alu profiler [http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler/] har vundet frem som den mest udbredte profilløsning til talrige formål samt brancher i de sidste par år. Årsagen hertil er ikke mindst, at metallet aluminium besidder en genanvendelighed på så godt som 100 % samt flere kvaliteter, der gør det muligt at formindske forbrug af energi. Derudover er det muligt at lave aluprofiler [http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler/] med forholdsvis små omkostninger uafhængigt af seriestørrelse.

Aluminiumsprofiler [http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler/] er blevet et vellidt valg af profiler indenfor talrige brancher af flere årsager. De betydeligste af disse er, at legeringer i aluminium er utroligt lette og har en trækstyrke, der i de fleste tilfælde er omkring det dobbelte af trækstyrken på andre former for profiler. Desuden har alu profiler en god holdbarhed samt en god elektrisk ledningsevne.

Aluminum har en signifikant formbarhed, der bevirker, at man kan fremstille aluprofiler med et lavt energiforbrug uanset valg af bearbejdning såvel som valg af overfladebehandling. Under ekstruderingen kan man desuden indbygge de nødvendige samlefunktioner direkte i det individuelle aluminiumsprofil, og dermed gøre det mindre besværligt at montere. Alt dette gør, at det kan lade sig gøre at specialfremstille aluprofiler til at matche de krav, som din virksomhed har.

Såfremt du vælger at få specialdesignet aluminiumsprofiler til din virksomhed her hos os, vil du altid være garanteret en profilløsning, som imødekommer dine krav. Som firma lægger vi nemlig vægt på at kende til de nyeste og de mest komplicerede teknikker inden for udvikling af profiler i aluminium. Som et ekstra plus udfører vores specialister det første eksemplar af din virksomheds aluminiumsprofiler inden for en måneds tid efter den dato, hvor vi har modtaget din grovskitse.