Fødselsdagsfest for vores mindste samt havelåger + hegnsstolper

Undertegnede render for tiden & spekulerer på din yngstes fødselsdagsfest for børnehaven med lagkafefyld & saft, så ser min kæreste ud til ik at ku’ fokusere på noget som helst end hegnsstolper - www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper, og havelåger - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager, . Ej seriøst. Vi skal tage os sammen og få skifte det tussegamle gitter, og arbejdet gør at jeg og manden skal have ubrugte hegnsstolper og at manden og jeg skal udpege et produkt mellem et utal af havelåger. Det er fair nok men kunne projekt hegnsstoler ikk lige være på standby til efter børnefesten, hvor ham og jeg får visit af 25 unger? Den planlægning vurderer jeg er ganske hektisk at bøvle med alene.

Vi talte om at få ekstra høj havelågen, og for nyligt opdagede min kæreste forskellige flotte og solide havelåger, der heldigvis også kommer med Ruko-lås. Det lyder godt, i det vi har et hus for enden af vejen, hvor det ganske sikkert ik vil blive alarmeret, hvis der er indbrudstyve.

Personligt har jeg aldrig grundt over min smag inden for hegnsstolper og havelåger. Havelåger og hegnsstolper har før været af den kaliber, som var ligegyldigt, hvor jeg som barn og ung har levet. Men nu og her har ham og jeg selv hus og skal gøre os tanker om den slags. Manden opdagede flere habile virksomheder online men ønsker ikke selvstændigt at afgøre valget af om vi skal have hegnsstolper af aluminium eller træ. Jeg er vidst gladest for træ, men alu-hegnsstolper er måske mere robuste?

Så snart ungerne er bespist med chokoladelagkage og skattejagt, så ka’ min kæreste og mig sammen rekvirere hegnsstolper og havelåger. Hvis det ikke sker hurtigt så skal jeg sikkert ikk regne med, at stressede jeg slipper for mandens plapren om hegnsstolper i alu eller træ, havelåger med lås og andre haveplaner.