Fordele, ulemper og andre overvejelser omkring gulvtæpper, trægulv, laminatgulv eller parketgulv

En del af jer læsere har spurgt, vores planer vedrørende vores hus.

I vores bestandige husprojekt med at foretage forbedringer og istandsætte vores aldrende villa står vi inden længe overfor beslutningen om vores gulve.. Et lækkert trægulv [gulvlageret.dk/traegulve-1] er det spontane valg, men vi opdagede at så må vi såvel udvælge et dyrere parketgulv [gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155], det billigere laminatgulv, og hvorvidt mig og min mand for eksempel hellere vil have gulvtæpper [gulvlageret.dk/taepper-13/danfloor-103] ved sengen, eller hvorvidt det er for upraktisk.

Vi lærer alt fra bunden for tiden. Før i tiden inden han og jeg var nået til overvejelser om gulvene, så havde vi bare tænkt trægulv og været ligesindede i det spørgsmål. Men så fattede vi at sådan et trægulv er sandelig ik bare er et trægulv. Næh nej gulvet i træ vælges som laminatgulv, parketgulv eller som et holdbart trægulv med solide planker, som manden og jeg sandsynligvis ik har overskud til.. Shit valg alle vegne

Vi funderer også over en mere nytænkende gulvtype og supplere looket med varme og bløde gulvtæpper. Gulvtæpper er muligvis ikk’ík’ særligt genialt, hvis vi inden længe måske har købt en sød hund. Man kan derimod begrunde at gulvtæpper er blødt og rart i soveværelserne. Gulvtæpper og parketgulv eller trægulv kan jo egentligt kombineres når man gør det sådan.

Vi er samstemmende omkring at parketgulv placeret i mønster syner rigtig fint men samtidig kostbart. Men derimod har parketgulv længere slidstyrke og holdbarhed som man kan slibe ned ofte. Uhæmmet gulvslibning kan vi vidst ikke så nemt hvis man har laminatgulv, som desuden kan være en kende konstrueret at se på. Til gengæld kan vi placere et laminatgulv uden forarbejde oven på vores nuværende og sæbebehandling er ikk påkrævet. Endvidere lader et styks laminatgulv til at være praktisk at bibeholde. Tjoeh. Måske burde jeg forhøre om mine venners meninger om trægulv, gulvtæpper, laminatgulv eller parketgulv.