Gå til boksning, fitness eller fodbold på vores idrætsefterskole

På vores efterskole i det naturskønne Midtjylland er der med garanti noget for enhver. Det er nemlig en mangfoldig efterskole, der har mange forskelligartede fokusfag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en idrætsefterskole, og der fokuseres af denne årsag naturligvis på sport. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem så forskellige grene af sport som for eksempel fodbold, fitness og boksning. Efterskolen gør sig dog også i meget mere end bare idræt og sport. Med sine fantastiske omgivelser lægger idrætsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af dit ophold kan få chancen for at prøve både interessante og udfordrende fokusfag – blandt andet adventure og outdoor.

Hvis du er mere til de kreative fag, foretrækker du måske at bruge dit ophold på at lære mere om f.eks. musik eller design i stedet. Under alle omstændigheder kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et sjovt og spændende år, uanset hvad du interesserer dig for.

Sideløbende med den almindelige undervisning på efterskolen, vil du med sikkerhed – også udenfor efterskolens undervisningstid – få masser af oplevelser. Det kan både ske i forbindelse med forskellige aktiviteter eleverne imellem, som du og dine kammerater selv kan finde på, men helt sikkert også på de studieture og rejser, som arrangeres af skolen.Det sker både i forbindelse med de rejser og studieture, som arrangeres af skolen men absolut også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kommer du nemlig på hele to rejser. En af de to rejser går til Norge, og på denne tur får eleverne, der har outdoor som linjefag, mulighed for at opleve en nat udendørs i vildmarken. Den anden af de to rejser går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Denne studietur er det tilmed eleverne på efterskolens Europalinje, der kommer til at stå for at planlægge. På Europalinjen er fokus nemlig på planlægningen af rejser.

På trods af vores efterskole faktisk er en en idrætsefterskole i Midtjylland, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du her finder flere fag, der fanger din interesse – også hvis du ikke bryder dig om sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>