Gardiner og markiser, tips til de diverse muligheder

Er ældres gammeldags, mønstrede gardiner, tunge samt misfarvede skabt af decenniers røgforgiftning, samt så gevaldige & tykke, at de stjal store dele af lysindfaldet udefra, lige som mig det, du umiddelbart affilierer med ordet gardiner?

Pga dette var det ikke rigtig gardiner, som jeg tænkte på, da jeg flyttede til en billig lejlighed i city. Snart lærte jeg desværre, at nogen type af skygge er man jo nødt til at have. Netop fordi man vil slippe for for meget lys ind i huset, samt gerne for at skabe sig en privatsfære. Nej – gardiner kan ikke undværes, desuden gerne en markise samtidig, så terrassen er til at være på , når solen bager. Uhåndterlige og tunge gardiner er, heldigt for mig, out of date. Man kan anskaffe sig mange alternative typer af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, plus oven i købet gardiner, der CO2-besparende formindsker dit varmeforbrug.

Ganske vist er der oveni en masse, som bør vurderes, før man skal finde sine gardiner.Hvor, samt hvilken type af åbning, skal gardinet sidde på? Hvad skal funktionen af dine gardiner være? Ligger du inde med ønsker til betjeningen? Skygger & udtryk?Ligeså markiser, som desuden laves i et betydeligt udvalg. De kan anvendes til undvigelse fra solen, blokering af vind, tildækning og overdækning.

Hvis du på denne måde vil være sikret, at du får gardiner og markiser, der er lige til dig, samt flottest når dine behov, er det sikreste helt sikkert at besøge en uddannet, om end det gælder markiser eller gardiner.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>