Helt ny participant med Vikarbureau Odense og hermed ny vikar

En kompleks måned på jobbet her i Odense! Først skulle jeg anvende outplacement – Odense, og bagefter vikarbureau Odense og så rekruttering Odense.

Jeg var nødt til at afskedige en kollega i begyndelsen af min måned, det har været ganske svært for hende, derudover også mig. Heldigvis fik vi begge nogle gode råd af outplacement i Odense gennem hele forløbet fra begyndelsen til slutningen. Outplacement, Odense begyndte med at hjælpe mig med selve afskedigelsen og så min medarbejder med at komme videre og finde et nyt job.

Nogle dage efter var der en anden medarbejder, som kom og sagde, at vedkommende havde brug for at få orlov, men at jeg jo kunne kontakte et vikarbureau i Odense. Det gjorde mig en anelse tvær, for det er nemlig en af mine bedste medarbejdere. Et par dage efter ringede jeg derfor til et vikarbureau i Odense, der straks ville gå i gang med at anskaffe en vikar.

For et par dage siden gik jeg i krig med rekruttering, Odense for at finde en ny kollega til at arbejde for mig som erstatning for min opsagte medarbejder. Jeg begyndte med rekruttering i Odense ved at lave en udførlig beskrivelse af jobbet, og til slut gik søgningen i gang sammen med rekrutteringsfirmaet. Jeg finder sikkert snart den bedste kandidat til jobbet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>