Hjælp os med at finde en bedre trailer

Der forekommer oftest bestemte nødvendige forbehold, som følger med tilværelsen, når man må integreres som ægte danskere. Nu er det tid til, at vi vil eje den trailer, som egentlig burde være fast inventar i parcelhuset, efter at konen og jeg nu er et ægtepar lige efter bogen med parcelhus i røde mursten, køkkenhave, to unger i folkeskolealderen såvel som et køretøj med den berygtede jydekrog.

Alting sker desværre ej lige nemt. Som en elefant i et glashus i livet i den småborgerlige højborg føler jeg mig ikke desto mindre. Som følge heraf bliver det nok fordelagtigt at spørge, om der findes nogle af jer ganske trænede husejere, som har et bud på, hvorhenne vi har mulighed for at score en billig anhænger, der er perfekt til de ting, vi har behov for?

I bund og grund er vores ønsker til traileren ikke noget ud over det almindelige. Alt mellem himmel og jord, som hører sig til, hvis man har eget hus og en stor have, skal vidunderet nemlig blot holde til. Det er ensbetydende med, at den trailer, vi investerer i, kan bruges til at flytte gammelt skrammel såvel som grene og lignende fra haven hen til den nærtliggende genbrugsplads. Til en familietur til IKEA efter behov skal anhængeren sågar også måske bruges.

Som du kan høre er det en ganske kedelig trailer, konen og jeg leder efter. Hvilken form for trailer, som imødekommer til fruens og mine krav, ville det ydermere være interessant at få jeres input om, i relation til trailere og funktioner. At smide penge ud af vinduet, kan vi på den måde måske slippe for. Er det for eksempel for enhver pris livsnødvendigt for os at betale for et dyrt mærke som Brenderup, eller behøver det ikke være så dyrt, hvis vi køber anhænger, og kan man finde lukrative tilbud på trailere på markedet? Om vi kommer til at investere en masse penge i trailer reservedele, eller om hvorvidt det er rentabelt at købe en trailer, der er brugt, er et andet element ved trailer køb, som det kunne være essentielt at høre jeres bud på?

Så meld ind med al jeres viden såvel som anvendelige tips om steder i nærheden, der både sælger billige trailere og brugte trailere samtidig med eventuelle trailer reservedele, så fruen og jeg kan komme ud dertil og overveje anhængerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>