Hr. Mand startede fuldtids gesjæft hvor han skal arbejde med lynkoblinger, kraneftersyn, oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre og hydraulikmotor

Gemalen har fundet nyt arbejde i et lovende foretagende, som at der jobber med lynkoblinger, reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn » ht.hvht.dk/kraneftersyn,, oliemotorer - ht.hvht.dk/oliemotorer – og hydraulikmotor - ht.hvht.dk/hydraulik-2/hydraulikmotor – . Johannes er rimelig ny inden for branchen og han har endnu ik så meget kendskab til kraneftersyn, reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger, oliemotorer og hydraulikmotor. Heldigvis kan jeg forstå på den gode mand, at de andre på jobbet lader til at være rigtig rare og meget erfarne. Så han ska’ sikkert inden for kort tid blive skal blive mere dygtig, sådan at han har større mulighed for at kunne hjælpe kunderne.

Jeg derimod ved (naturligvis) ikke en skid om reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn, oliemotorer, hydraulikmotor og lynkoblinger. Jeg kan sandsynligvis komme med et gæt på hvad kraneftersyn er. Det må indebære at holde øje med, at kranen fungerer og ik pludselig risikerer at falde sammen eller sådan noget. Lynkoblinger, hydraulikmotor og reparation hydraulisk cylinder har jeg tværtimod aldrig kendt til før. Oliemotorer kender jeg ligeså først og fremmest fra farfars båd og varmefyr. Men ik til industrielt brug.

Således er det ikke denne blogger, min gemal har gode muligheder for at spare med mht oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre, hydraulikmotor, kraneftersyn og lynkoblinger. Men at begynde på en ny jobsituation har jeg erfaring med, så det har jeg og ham nogle hyggelige konversationer om under middagen.