Hvorfor bør I erhverve en ny vandkøler i kontorlandskabet?

Ønsker du som firmaejer at sikre, at medarbejderne i din virksomhed er produktive til de går hjem efter arbejde, er en ny vandkøler i optimal kvalitet en investering med flere fordele. Sikrer du at dine ansatte problemfrit har mulighed for at drikke helt frisk samt koldt drikkevand så snart tørsten melder sig, er der nemlig ingen tvivl om, at de har nemmere ved at holde koncentrationen oppe. Investerer du desuden i en kaffeautomat fra Wittenborg, har dine ansatte tilmed nem adgang til friskbryggede kaffedrikke eller andre slags varme drikke.

Er du på jagt efter en vandkøler til kontoret? Inden du beslutter dig for en løsning, blandt de adskillige udgaver der eksisterer, er det oplagt at tænke over, hvor mange medarbejdere der reelt vil blive forfrisket ved den nye vandkøler. Samtidig skal du sandsynligvis tage stilling til, hvilken placering Wittenborg kaffeautomaten skal have i firmaet.

Du kan sikre dig mod skadelig bakterievækst og samtidig nyde godt af en løsning med mange muligheder, såfremt du vælger en ‘Bag in a box’ vandkøler, når du skal have fat i en vandkøler i god kvalitet. Det er muligt at få disse i et stilrent design, og du kan købe dem i alle størrelser såvel som med utallige muligheder for montering. Ift. udformning samt funktioner, er der lige så talrige valgmuligheder, såfremt du i stedet for ønsker at få fat i en Wittenborg automat til te og kaffe – kun dine behov begrænser dig.

Hvad enten du er på jagt efter en automat fra Wittenborg til te og kaffe, en eller flere vandkølere eller måske begge dele, kan du flere steder beslutte dig for at købe den fra ny eller brugt eller lease den alt efter økonomiske situation. Ved flertallet af leverandører er der oven i købet attraktive finansieringsvilkår. Du er derfor så godt som sikret at dine medarbejdere er friske til de går hjem når dagen er ovre, hvis blot du finder den nye vandkøler eller kaffeautomat, som opfylder dine behov og ønsker.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>