Info om scrap med scrapbook papir, Quickutz og pyntebånd

Sysler med scrap kan virkelig give adskillige udfoldelsesmuligheder, hvilke jeg på denne blog vil ridse lidt fakta op om. Måske du sådan set leder efter de flotte Magnolia stempler? Netop her kan du finde de rigtige mellem faktisk over flere hundrede afvigende Magnolia stamps. Og så er pennen Promarker er ideel i relation til en lang række formål. Gode promarks er fantastiske i forhold til at farvelægge dine stempelmotiver med. Her kan du tilmed få en trang til pyntebånd, og på dette område findes der på same måde vildt mange at vælge imellem. Inden for pyntebånd kan du købe en helt masse lige fra bomuldsblonder samt border i akryl til bånd med perler og lige præcis dét, du vil kunne se for sig i utallige farver.

Brænder du for scrapbooking samt fødselsdagskort, bør du derudover stile efter Quickutz. Det er muligt at vælge mellem det mega varesortiment fra producenten Quickutz hvor du kan erhverve dig nøjagtig det produkt, du står og mangler over nettet. Det samme gælder Rubber stamps, og så snart man udpakker de respektive umonterede Rubber Stamps, er de enkle at bruge. Således vil du også få brug for scrapbook papir i et hav af varierende variationer. Faktisk er det muligt for dig at finde produktet mellem et bredt varesortiment af scrapbook papir. Den kilometerlange liste af farver, faconer plus temaer i forlængelse af scrapbook papir bevirker, det bliver simpelt for dig at kreere en både skøn plus enestående scrapbook.

Det kan være, du har læst om Tim Holtz? Han er en af de bedste designere i forhold til smart stempelvæske plus prægningsmaterialer. Du kan erhverve sig alverdens farver og virkelig mange pynteobjekter foruden ikoner til at bruge til at pryde med fra Tim Holtz. Overvejer du at købe kvalitets Spellbinders udstyr, vil bryllupskort bare være én af de produkter, man fremover selv kan fremstille, hvorved kortene ender med at være helt igennem mageløse. Alle kan tilmed anbefale en såkaldt stansemaskine fra Spellbinders produktsortiment. Anvender du Clear Stamps opnår du et virkelig knivskarpt udfald, idet du med en klar blok er i stand til at se nøjagtig hvor, man sætter emnet. Tilmed kommer der til at være den fornøjelse omkring Clear Stamps produkternee, at de næsten ikke fylder noget. Forhåbentlig er du kommet til at være smartere på scrapbooking.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>