Jeg skal lige til at erhverve flere ID-kort i kvalitets plastic

Har du desuden behov for at købe ID-kort? Idet netop jeg er blevet sikkerhedsansvarlig på mit arbejde, har jeg just fået som opgave at købe ID-kort. Jeg har af denne grund researchet rigtig meget i forhold til plastikkort, dog er jeg vedvarende engageret omkring, hvorvidt enkelte af jer har begreb om en stor del mere i forhold til ID-kort? Fortrinsvist ID plastikkort.

Hos det print-sted hvor jeg har planer om at erhverve ID-kortene fra lige i øjeblikket, fremstiller de ud over ID kort ydermere rabatkort + elevkort samt magnekort. I dette firma udformer man plastikkortene i en 100% solid kvalitet. De laver identifikationskortene på plastikkort i PVC med såkaldt thermotryk, hvor bogstaverne så at sige brændes ned på hvert enkelt kort. Dette gør, at printet er vandfast, smudsafvisende og på ingen måde vil kunne fjernes igen. De kan printe i såvel enkeltkrome farver foruden i fire-farvet print, som man ydermere kalder forkortelsen CMYK.

Dette lyder jo helt igennem særdeles positivt. Men eksisterer der muligvis et firma, som er en stor del fortræffeligere til at producere flotte ID-kort end det tidligere omtalte? Smid endelig en besked, hvis I har kendskab til et godt trykkeri. By the way… er feltet her i den grad fedt for mig, at være den overordnede sikkerhedsansvarlige for. Blot det faktum at researche til et spritnyt fag som ID-kort, for dette dækker over et fuldstændigt nærværende felt. Jeg har mit daglige virke hos en mellemstor virksomhed, og her laver vi spændende produkter. Og således er det afgørende, at samtlige indgange er låst, og dertil at medarbejdere og gæster ikke er i tvivl om, hvem de andre hedder pga. alle de gode ID-kort. Således kan der på intet tidspunkt liste sig en eller anden ind i virksomheden fra nogen af vores konkurrenter. Men skriv endelig, såfremt I føler jer visere på ID-kort end det er sagen med mig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>