Kaffeautomat på arbejdet – og i hjemmet

Jeg er foran computeren hele arbejdsdagen, og mit arbejde er på et kontor. Jeg kan godt lide jobbet, alligevel når jeg tager hjem, så skal jeg faktisk hjem til det andet arbejde – hvilket er mine 3 børn. Jeg ejer en flot lejlighed sammen med Frederik og vores tre dejlige børn på 3, 6 og 8 år. Min familie er det allerbedste, jeg ved, dog er det vanskeligt at passe både job samt ungerne. Og derudover sover jeg ikke så godt når det er nat, fordi den mindste søn græder en hel del, og det betyder, at jeg må vågne op og få ham til at falde til ro. Dette betyder, at jeg hele tiden er sløv når jeg er på jobbet, men glædeligvis befinder der sig en kaffeautomat, hvilken jeg ikke kan leve uden.

Når jeg er kommet på job, er det jeg begynder med at gøre at spurte hen til vores kaffeautomat for at lave en god kop kaffe. Vi har haft flere kaffeautomater igennem tiden, men de har ikke alle været lige gode. Den nye kaffeautomat er den bedste vi har været ejere af, og derfor vil jeg så erkende, at en skøn kop kaffe altså kun kommer med en god kaffeautomat ligesom den, vi benytter nu.

Koffeinen i kaffen gør, at jeg forbliver energisk, men jeg holder virkelig også af smagen af en lækker kop kaffe. Jeg nyder to til tre kopper, hver dag jeg er på jobbet, men når jeg er derhjemme, har jeg ikke tiden til at gøre det. Det ærgrer mig i grunden ret meget, og dermed vil jeg give mig tid til at slubre kaffe, når jeg kommer hjem fra arbejde og om aftenen. Det er sådan en kaffeautomat, som vi har på arbejdet, som mig og min husbond tænker på at købe.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>