Kender I til variationerne inden for stokerfyr plus forskellen på modellerne

Faktisk flyttede jeg i sidste måned ind i et stort hus på landet med min hustru, hvorfor det er ved at være aktuelt at finde en ideel varmeressource. Jeg ved med sikkerhed, at vi ikke er nede med fjernvarme, grundet at denne løsning er overdrevet bekosteligt! Fyr på olie forurener for meget, samt at kakkelovne møger, så jeg synes, at et stokerfyr i god kvalitet er den perfekte mulighed. Nogle fyr er i stand til ud over træ dertil profitere flere slags korn, foruden at nogle modeller formår at forbrænde alle typer brændsel.

For nyligt fik jeg et godt øje til et kvaæitets stokerfyr fra en pålidelig mindre virksomhed, som siger, at de selvstændigt frembringer stokerfyrene i 100 % kvalitet. Selskabet afstemmer, udvikler samt forbedrer jo regelmæssigt begge stokerfyrene. Jeg holder af at tænke på at købe et fyr, der er er lavet inden for egne grænser. På samme tid kan denne model af stokerfyr brænde kritisk brændsel, mens fyret ej heller skal have omfattende vedligehold. Folkene bag hævder, at jeg ved at købe deres kvalitets stokerfyr har evenen til at brænde træpiller, samt kort og granulater mm. Virksomehden producerer dogimidlertid derudover en ret mere moderat model, som vist alene evner at bruge træ plus korn.

Altså – kernen i problemstillingen kan formuleres som; hvaffor et af de to modeller jeg skal vælge. Mere præcis hvad opnår jeg ved ydermere at evne at udnytte granulat lignende materialer? Altså hvis nogen ved noget om dette, bliver jeg virkelig tilfreds, idet I fortæller mig det. Helst inden, at efteråret kommer, så jeg ikke ender med at blive forkølede i boligen, på baggrund af at kæresten og jeg har fået købt os det det mest fordelagtige fyr.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>