Køb af havehegn – jeg vælger Jeg og tøserne vælger et styks havehegn med en fremtoning der ligner et raftehegn der funker som et lydhegn

Undertegnede bor ud til et stk uhørt befærdet gade og er så ked af i tide og utide at blive vækket af larm fra lastbiler og busser alt for tidligt . Så det er tid til et lydhegn. Undertegnede havde ikke haft viden om lydhegn før – bortset fra de støjværn der er placeret nær motorveje. Men sådan et havehegn kan du så sagtens erhverve sig som haveejer.

Matriklens nye havehegn får flere buske tæt ved. Villaens birketræer kan på samme tid give en smule modspil til vores spritnye raftehegn. Spændte mig glæder mig til dét lydhegn og ku’ have morgener med begrænset larm fra bilerne. Lydhegn I love you, hurra det bliver så godt. Projektet havehegn påbegynder med eftersøgning af sammenkoblingen af lydhegn og raftehegn fra nu af. Så kan jeg måske starte projektet fra om nogle hverdage.

Undertegnede skal have et lydhegn udformet ligesom et raftehegn. Jeg vurderer at det udseende er et flot havehegn, der falder rigtig fint ind i husets udseende med en rustik have. Et lydhegn kommer i en god højde så jeg og døtrene undgår panoramaudsigten til alle bilerne. Og raftehegnet ser lækkert ud med det flotte træstolper. Børnene og jeg ska’ nok blive fascineret af det nye havehegn.