Kostumer & parykker til mine to smukke døtre

De to skønne døtre skal klædes ud i børnehaven i næste uge, dermed skal jeg sy deres kostumer. Jeg har yderst travlt her for tiden, men hvilken en mor siger nej til at skabe sine to tøsers kostumer? Det var derfor, at jeg var i indkøbscenteret i går, først i kostumeshoppen, da jeg skulle skaffe nogle rekvisitter, og bagefter i stofbutikken. Der var temmelig mange gavnlige ting = sminke, masker, hatte, parykker, etc.

Blot så jeg kunne blive inspireret begyndte jeg med at kigge på kostumer. Kostumer i store mængder havde forretningen, og mange skønne at vælge imellem var der. Jeg overvejede alvorligt talt at spendere penge på nogle, men jeg har jo lovet mine små piger, at jeg selv vil lave dem. Bagefter bevægede jeg mig hen til masker plus parykker, og også her var der temmelig mange produkter. Til slut købte jeg masker, som forestillede henholdsvis en kat plus mus og samtidig noget, der mindede om parykker med passende ører.

Jeg kørte hjem og begyndte på at sy de to pigers kostumer, efter jeg havde købt stof. De blev glade, idet de fandt ud af, at det var kat & mus, de skulle klædes ud som. Lillesøster skulle naturligvis være musen – og storesøster katten. Jeg ser frem til at få tøserne at se i deres kostumer, idet de er færdige. Jeg har for resten lovet pigerne at være i børnehaven, idet de skal klædes ud. Og så vil jeg samtidig lige kunne ”prale” af, at jeg har lavet muse- & kattekostumet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>