Mine erfaringer med at håndsy fastelavnskostumer på egen hånd

Udklædning er aktuelt for mig lige nu. Jævnligt handler det om at have nogle gode fastelavnsudklædning foruden i år ydermere et godt kostume som kan bruges sidste skoledag. Selv har jeg – som I måske ved, en søn i 9. kl. samt tvillingepiger, som ikke er ret gamle. Personligt har jeg i en årrække købt virkelig flotte kostumer til fastelavn til mine børn, men nu måtte jeg prøve at sy et kostume eller to. Jeg gik hjem og begyndte på at sy tøsernes fastelavnskostumer, efter jeg havde været inde i stofbutikken og købt noget anvendeligt. De var ellevilde, da de regnede ud, at det var prinsesser, som de skulle klædes ud som. Jeg ser frem til at få tøserne at se i deres kostumer, når de er færdige. Faktisk lovede jeg pigerne at være i børnehaven, idet de skal være udklædt. Dermed kan jeg også lige blære mig med, at jeg selv har designet hver deres kostume til fastelavn.

Casper, min søn, må jo selvfølgelig have noget fedt til sidste skoledag i skolen, og det er selvfølgelig en dag, han og klassen har talt ned til i flere år! Nu er der stadig nogle måneder til, men han og jeg er gået i gang med at behandle, hvilken udklædning det skal være. Drenge kan ikke lide et kostume, jeg har lavet, og af denne grund har han og jeg set en fed internetbutik, hvor det er muligt at udvælge det perfekte kostume til det, folk har brug for, således legeledes sidste skoledag. Derfor tror jeg faktisk, at det ender med, at vi lejer et kostume fra denne side, og med denne kostumeleverandør bliver han helt sikker også fin til sidste skoledag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>