Mit arbejde benyttede rekruttering København og fandt så mig

Mit tidligere job fik jeg ved hjælp af rekruttering – København. Det var mit arbejde i lang tid, og jeg var meget glad for det. Dog blev jeg opsagt, men jeg benyttede mig af outplacement – København, der var en nødvendig hjælp for mig. Jeg har lige skaffet nyt arbejde ved brug af et vikarbureau København , www.temp-team.dk, , og det virker som et fint arbejde, og som jeg også bliver glad for.

7 år er det siden, at jeg fik fat på et selskab, der tog sig af rekruttering – København. Da mit tidligere firma så godt kunne bruge en til medarbejder og kontaktede rekrutteringsbureauet, blev jeg set i deres database, og så fik jeg en jobsamtale. Det endte med, at jeg blev ansat. Rekruttering, København var rigtig let, så jeg kan kun anbefale det til både jobsøgende samt firmaer. Dengang der skulle forekomme fornyelse på arbejdet, opsagde de mig, hvilket chokerede mig. Til alt held havde min arbejdsgiver noget tid inden anskaffet et bureau, som tog sig af outplacement, København, hvilket hjalp mig med at komme mig over det.

Outplacement – København -selskabet kom med det forslag, at jeg kunne ringe til et vikarbureau København, hvilket jeg gjorde. En ansat fra et firma, lignende mit forhenværende, gik på sygeorlov, og jeg fik derfor et vikarjob med et års varighed. Dog tror jeg, at jeg evt. vil blive ansat fast bagefter vikariatet. Vikarbureau København gjorde det rigtig simpelt for mig at få et nyt job og derudover let for min nye arbejdsplads.