Mit skriv vedr. min gemals virke inden for bukning af rør, udstødningsrør, rørbearbejdning, profilvalsning og bukkeværktøj

Mon jeg nogensinde har omtalt min mands gesjæft? Manden jobber med udstødningsrør, bukkeværktøj , www.pipetek.dk/pipetek/bukkevaerktoej.htm, , bukning af rør, rørbearbejdning , www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm, og profilvalsning , www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm, . Muligvis overvejer I, hvad alt det er. På den måde ville jeg nok have det, så fremt jeg ikke levede sammen med min gemal og jævnligt har hørt om bukkeværktøj, profilvalsning og rørbearbejdning.

Rørbearbejdning, bukning af rør, bukkeværktøj og profilvalsning er for eksempel dét, du benytter til udstødningsrør – eller udstødningsrør i kæmpe varianter på fabrikker. Eller de her behagelige glatte gelænderrør, som at der hænger i indgangen ved mit job. Husbonden arbejder inden for profilvalsning, rørbearbejdning og bukning af rør hos en vindmølleproducent, fødevarevirksomheder og for grafiske anlæg. Ordentligt sejt. Og et stort modstykke til min gesjæft. det ligger langt væk fra rørbearbejdning, bukning af rør, bukkeværktøj, profilvalsning og udstødningsrør.

Jeg mener, det er fedt, at ham og jeg har vildt forskelligartede arbejdsinteresser som Marnis nyeste mode, butiksdrift og at vælge kollektioner til butikken kontra gøren brug af bukkeværktøj i forbindelse med bukning af rør til effektive udstødningsrør, rørbearbejdning og profilvalsning

Gad vide jeres mænd arbejder med. Mon jeres mænd har arbejde i rørindustrien eller ligefrem jobber med udstødningsrør, bukkeværktøj, rørbearbejdning, bukning af rør og profilvalsning.

Rørbearbejdning, bukning af rør, profilvalsning, bukkeværktøj og udstødningsrør er nu blevet forklaret her her på min blog. Nu kender I derude så en bid til min husbonds arbejdsdag. I spørger bare, så fremt I ønsker at vil høre flere indlæg om profilvalsning, rørbearbejdning og bukkeværktøj, hvis ikke hælder jeg til lade det være en engangsfornøjelse. Haha.