Modvirk autoimmune sygdomme ved hjælp af Interferon Beta fra Merck Serono

E cigaretmarkedet udvikler sig hastigt, og pt. ser det ikke ud til, at udviklingen vil høre op i de næste mange år. Mange forhenværende rygere har nemlig skiftet tobakscigaretterne ud med e cigaretter, og man satser på, at mange flere vil følge i deres fodspor, i takt med at flere og flere cigaretrygere får øjnene op for de mange fordeleved e cigaretter.

Dog har det også samtidig haft den konsekvensbevirket, at et utal af forskellige producenter skyder op i håb om at få del i indtjeningen. Nogle af mest kendte fabrikanter af e cigaretter er CE4 og Ego-t, men hvad skyldes det egentlig?

Hvis man lægger ud med Ego-t, besidder de især en kvalitet, der gør dem meget populære – nemlig det, at e cigaretter fra Ego-t uden filler, eftersom rygevæsken kan dryppes direkte ind i den dertil egnede patron. Dette er medvirkende til den kendsgerning, at Ego-t faktisk er en af verdens bedst sælgende e cigaretter. Ego-t modellen kommer ydermere med et meget kraftfuldt genopladeligt batteri, der skaber en vanddamp, der i sin konsistens minder meget om røgen fra en cigaret.

Ofte sættes Ego-t sammen med et CE4-mundstykke, der blandt andet udmærker sig ved at tilbyde et stort udvalg af forskellige kulører. Dette giver dig chancen for at tilføre e cigaretten dit eget et personligt præg ved at vælge et CE4 mundstykke i din foretrukne kulør. For dig, som gerne vil erstatte din smøg med en e cigaret, er det derfor oplagt at tage Ego-t og CE4!