Når nogen tænker book livemusik beder jeg for, man vælger min booking

Jeg har et budskab, som jeg er vild efter, at man spreder for mig. Vær venlig at sige: book standup til jeres netværk. For kort tid siden er jeg opstartet som iværksætter inden for eventbooking, hvorfor jeg administrerer booking af en masse underholdning. Altså et udvalg af forskellige bands og staup komikere. Desværre er det et presset felt at bevæge sig ind i, og med denne grund kan jeg bruge vennernes hjælp. For modsat kan jeg givetvis ikke få løn nok til at få smør på brødet. Det handler om at få sit navn slået fast på markedet i erhvervsområdet m. book standup. En drøm for mig er, at hver eneste gang nogen tænker på eller udfører en internetsøgning på bl.a. book livemusik, da er jeg i toppen af første side.

På egen hånd startede jeg med at skabe kontakt til mange kunstneriske sjæle. Hvor jeg stillede dem spørgsmålet, hvorvidt jeg måtte få lov til at formidle bookingen af dem som stand up’ere. Der var uundgåeligt tilfælde, der afslog mit tilbud, og af denne grund har jeg oplevet en del opgaver og ikke mindst skuffelser forbundet hermed. Imidlertid frittede jeg den respektive kunstner, om ikke man skulle se dem, som var svaret, når en eller anden udtalte ordene book f.eks. livemusik. Hvilket som regel altid var et markant argument. På denne måde indkasserede jeg op til flere kendte folk i hus. Hvorom alting er have god gavn af, at I spreder forlydenet om mig og min booking af livemusik til omgangskredsen. Det centrale for mig og mit ego er, at få rygvind.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>