Nu får min lejlighed langt om længe atter en altan

I mit barndomshjem havde lejligheden til stadighed en altan til rådighed. Her er en lang række pæne adjektiver at sige ift. kvalitets altaner, for sådanne giver grobund for utallige plusser. Åbningen udtil ens altan bevirker især, at lejligheden får mere lys i det enkelte rum. I modsat fald kan lejligheder faktisk godt få en hældning til at virke en tand for bælgmørke. Plus, at så – i løbet af vinteren vil man kunne gå uden for på sin altan for her at kunne mærke på egen krop, hvor mange lag bukser og trøjer, man har brug for at bære. Denne feature vil man selvsagt kunne benytte også om sommeren. Mest af alt er altaner selvfølgelig det allerfedeste på sommerdage, for her kan man arrangere lækre sommerfester, og som barn rådede jeg faktisk også over en mindre minisandkasse på gulvet på familiens altan. Min mor var faktisk lidt nere solbrun i forhold til andre folk, hvilket er fuldt forståeligt, at voksne og børn med flotte altaner kan få langt mere uv-lys sammenlignet med de folk, der ej har en altan. Familier med rådighed over hus samt have, er selvsagt de allerbruneste.

Idet jeg har været forkælet med altaner, har det virkelig været næsten uudholdeligt at avære bosiddende helt uden altaner i ejendommen i løbet af de senere år, imens jeg har været blevet udeboende. Jeg var dermed rigtig henrykt, lige da jeg fik brevet fra bestyrelsen den anden dag. Herved fortalte de mig, at der skal skabes en ny altan til hver eneste hybel i beboelsen. Jeg har været uden en altan altid, så det er dejligt at få bygget en altan udenfor. Den fremtidige altan skal bygges akkurat ud for stuen, derfor er det jo bare 10-4. Pladsmæssigt udbygger det egentlig stuen med ekstra plads, som der er markant brug for. Jeg vil nu kunne skridte ud i den udendørs luft på min altan i lige linje fra stuen. Eftersom jeg bor på 5. sal bliver det sådan en klar landvinding. Jeg kan således ikke stoppe med at gå jublende rundt foruden at skamrose de positive konsekvenser af kvalitets altaner tilstrækkeligt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>