Prioriter dine ansattes sikkerhed ved at erhverve det perfekte faldsikringsudstyr

Håndværkernes tryghed foruden optimale arbejdsforhold er nødvendige elementer på byggepladser. Lige meget om du som entreprenør skal vælge nogle nye gummi hjul, taljer eller personligt faldsikringsudstyr til håndværkerne, er det dermed essentielt, at du inden købet tænker dine behov nøje igennem, inden du for eksempel bestiller dine nye taljer. Den eneste måde at forebygge livstruende arbejdsulykker med taljer på er, at udføre en grundig planlægning af alle arbejdsopgaver såvel som instruktion til alle på byggepladsen. Endvidere skal taljer samt faldsikringsudstyr per definition anvendes rigtigt, og de skal have løbende serviceeftersyn.

Såfremt du finde det perfekte personlige faldsikringsudstyr til dine medarbejdere, er der et væld af forhold, som du som entreprenør som udgangspunkt altid skal tage højde for. Faldulykker er nemlig blandt de farligste på byggepladser. I forbindelse med valg af forskelligt faldsikringsudstyr til medarbejderne skal du af den årsag sikre, at faldsikringssystemet som udgangspunkt er godkendt til de aktuelle arbejdsforhold på din byggeplads med udgangspunkt i landets foreskrifter og love. Derudover skal alle typer af individuelt faldsikringsudstyr undergå et årligt servicetjek og skiftes ud når der er gået fem til seks år, pga. at dette tidsrum er den normale levetid for individuelt faldsikringsudstyr.

En god huskeregel er, at der tillige findes talrige faktorer, som altid bør tages med i overvejelserne hvis du skal finde frem til hvad for nogle transport hjul, som vil opfylde alle ønsker og behov i din virksomhed bedst. For det første bør du som regel tage stilling til, om firmaets nyindkøbte hjul faktisk bør være holdbare nok til at kunne stå distancen ved en gentagen anvendelse, eller om hjulene alene skal anvendes med længere mellemrum. Det har nemlig altid stor betydning for udstyrets maksimale levetid foruden dets sikkerhed og anvendelighed for dine ansatte, hvilke apparat hjul, du investerer i til dit firma og deres belastningsgrad.

Skal du i stedet udvælge nye nye taljer til dit firma, findes der talrige muligheder. Ud fra behovene i dit byggefirma, har du f.eks. chancen for at købe manuelt styrede eller mekaniske taljer med både stor og lille bæreevne. Derfor skal du til hver en tid sørge for, at du får en optimal vejledning, før du køber nye taljer. Uanset, om du som entreprenør står over for at skulle investere i personligt faldsikringsudstyr, el-drevne taljer eller nye rustfrie hjul til din virksomhed er kravet om en grundig vejledning selvsagt altid aktuelt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>