Rekruttering Horsens – overvej et vikarbureau, hvis du mangler vikarassistance eller rekruttering af nye kolleger

Rekruttering Herning

”Vi har flere gange benyttet et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Herning hos Kip Industriudvikling A/S. Vi får en seriøs og effektiv rådgivning, der sparer os tid og vælger virksomheden den dygtige medarbejder. Vi kommer i første omgang med vores forventninger, og så finder bureauet de dygtigste kandidater, som vi så i fællesskab møder og vurderer. Dermed kommer vi undenom at skulle printe og læse stakker af mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får sparring til at belyse og ansætte den rette kandidat. Rekrutteringsbureauet ordner simpelthen alt det praktiske”, fortæller administrerende direktør Hans Peter Klingt. Rekruttering Herning fandt han simpelthen ved at google ”rekruttering Herning”

Rekruttering Holstebro

”K&I Arkitekter er et firma med vækst, og de sidste 4 år er vi vokset fra 9 til over 30 medarbejdere. Vi har haft behov for de mest kompetente medarbejdere, så vi kunne følge med alle vores byggerier. Jeg kan absolut anbefale dig at finde et vikarbureau til at hjælpe dig i den forbindelse. Bureauet kan også være behjælpelige, hvis du kunne tænke dig vikarer ved sygdom, travlhed eller ferie”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Horsens

”Vores samarbejde med et dygtigt rekrutteringsbureau har sikret os optimal forretningsudvikling, sparring og rådgivning, kompetence kandidater at vælge mellem og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, administrerende direktør i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Horsens”.

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Går du ledig og behøver noget relevant på Cv’et? Så skal du da overveje at skaffe dig et arbejde ved at registrere dig hos et vikarbureau. Hos dem er det muligt både at finde vikarjobs og teste dig i forskellige små ansættelser – eller finde det trygge, faste job.