Rørbukning samt produktion af bukkeværktøj og profilvalsning

Bukning af rør vinder i disse år frem som et populært alternativ indenfor rørbearbejdning til almindelige svejsede rør. Med bukning af rør kan man nemlig ikke kun minimere udgifterne til køb af rørløsninger. Hvis I gør brug af rørbukninger i jeres virksomhed, kan det i langt de fleste tilfælde være en genvej til at sikre en individuelt tilrettet rørløsning med en mere æstetisk finish. Ydermere er bukkede rør nemmere at vedligeholde og er mindre tunge.

Såfremt du og din virksomhed træffer et valg om at bruge os som jeres foretrukne leverandør af rørbukning, garanterer vi, at de bukkede rør bliver bukket med fokus på at indfri ethvert tænkeligt behov i jeres virksomhed uanset brance. Vi råder nemlig ikke blot over en lang række af Skandinaviens dygtigste fagfolk inden for rørbukning og rørbearbejdning. I vores eget produktionsværksted, producerer vi også majoriteten af det kvalitets bukkeværktøj og alle de bukkematricer, som vi bruger. På den måde kan vi med garanti imødekomme selv de mest komplekse behov.

Førend vores rørbukningseksperter igangsætter den egentlige rørbukning, udarbejder vi en skabelon på baggrund af en speciel protype. Denne udarbejdes ydermere på baggrund af en tegning, som vores inhouse værksted modtager fra jer eller selv fremstiller i svejsebøjninger. Herefter udføres den konkrete rørbukning samt efterfølgende rørbukninger på baggrund af dette fixtur. Dermed kan vores specialister sikre, at de bukkede rør kan matche de aktuelle forhold i jeres virksomhed.

Udover bukning rør samt udførsel af bukkematricer og andet bukkeværktøj, kan vi også udføre valsning af rør til ethvert formål samt profilvalsning. Alt sammen til fordelagtige priser på serier á blot 5 stk. Desuden udfører vi alle former for efterbehandling, mens vi udfører rørbukning af radier i en hvilken som helst størrelse. Vores firmas bredtfavnende knowhow samt ekspertise bevirker, at vores medarbejdere i dag løser mange forskellige opgaver for firmaer i en bred vifte af arbejdsområder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>