Så blev jeg tilmeldt et vikarbureau Allerød, hvor vi bor.

Jeg har været arbejdsløs i snart 1 år, så jeg må kaste mig ud i noget nyt. På grund af dette har jeg kontaktet vikarbureau Allerød (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP54&ID=81). Jeg har studeret arkitektur, men der er stærk konkurrence, og jeg har ikke meget på cv-et. Så jobs igennem et vikarbureau er måske vejen til, at jeg kan skrive arbejde på cv-et og endvidere opnår arbejde at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det en luksus ikke at skulle ud af døren på regnvejrsmorgener, men jeg savner det at skulle ud og udføre et arbejde.

Nu har jeg så meldt mig, og nu dukker alle spørgsmålene op: Hvor lang tid går der, før de ringer? Mon det er nok at være registreret ét vikarbureau? Hvor mon jeg kommer hen? Hvad kommer jeg til at tjene Og vil jeg overhovedet kunne lide at være vikar?

Min dejlige veninde er hos Vikarbureau Herlev (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP145&ID=81), og har også været tilknyttet Vikarbureau Esbjerg (http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP146&ID=81), dengang hun boede derovre. Hun har har berettet for mig, at hun jævnligt skulle hen på kontorer, når de ansatte skulle på ferie, var syge eller skulle på barsel. Jeg synes, det kunne være appellerende med sådan en barselstjans, hvor jeg jo kan være tilknyttet samme sted i syv til ni måneder eller mere.

Hvis jeg derimod får flere korte ansættelser af for eksempel et par dages varighed er jeg spændt på, hvordan jeg klarer at være et nyt ansigt og komme ind uden kendskab til opgaverne. Du når vel ikke rigtig at huske navnene på de nye kolleger, før man skal stoppe igen. På den anden side kommer jeg til at se rigtig mange forskellige steder, og det kan være, at de bliver glade for mig et sted, så jeg kan fortsætte.