Så fik jeg tilmeldt mig et vikarbureau Herning, hvor jeg bor.

Nu har jeg været nyduddannet og ledig i over et år, og jeg er nødt til at gøre noget andet. Som følge af dette har jeg tilmeldt mig i vikarbureau Herning » www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81,. Jeg er uddannet inden for arkitektur, men der er hård konkurrence, og jeg er ikke så erfaren. Så måske er jobs gennem et vikarbureau vejen til, at jeg få flere kvalifikationer på CV’et og som supplement har noget konkret at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det en luksus ikke at skulle tidligt op på regnvejrsmorgener, men jeg savner faktisk at komme op og få arbejdet.

Min bedste veninde er registreret hos Vikarbureau Holstebro » www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81,, og har inden da været registreret hos Vikarbureau Horsens » www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81,. Hun har forklaret mig, at hun ofte blev sendt ud på steder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Jeg synes, det kunne være appellerende med sådan en barselstjans, hvor man jo kan være hos samme sted i en længere periode.

Nu har jeg så tilmeldt mig, og først nu dukker alle overvejelserne op: Hvor længe går der, op til at de ringer? Mon det er nok at være tilmeldt hos ét vikarbureau? Hvor mon jeg kommer hen? Hvad er timelønnen Og vil jeg kunne lide at være vikar?

Hvis jeg i stedet får en hel masse småjobs af f.eks. nogle dages varighed er jeg en smule nervøs for, hvordan jeg håndterer at være helt ny og komme ind uden forudgående kendskab til virksomheden. Du når vel ikke rigtig at kende navnene på virksomhedens ansatte, før man slutter igen. Til gengæld vil jeg opleve rigtig mange forskellige steder, og måske bliver de glade for mig på et sted, så jeg kan blive!