Tilbyd din tunge en pause ved at købe en frankeringsmaskine

Man kan hurtigt spare en del ressourcer ved hjælp af en frankeringsmaskine, når dit selskab sender vildt mange breve hver uge. Man skal stå og fugte dem, udover at frimærker ej kun er vildt dyre, men de virker også besværlige at anskaffe sig. Placer nu blot din post i en holder, og et moment senere er de blevet frankeret korrekt i henhold til deres størrelse, plus har oven i købet virksomhedens signatur. Så meget som titusind kuverter i timen kan du få frankeret i en utrolig hastighed, bestemt af, hvilken model frankeringsmaskine, du finder!

En del er let samstemmige om, at det virker mere fagligt og er seriøst, idet man modtager en maskinfrankeret konvolut, i stedet for et manuelt påsat klistermærke. Virksomhedens logo på kuverten hæver kun troværdigheden.

Et vejeapparat indeni ens frankeringsmaskine sikrer, at man ikke laver fejlfrankering, og en frankeringsmaskine laves indeholdende berøringsskærm, så man let & hurtigt kan udvælge den ønskede porto. Da det er temmelig let at opsætte en frankeringsmaskine, har din virksomhed mulighed for let at starte med at sende breve. Det er desuden dejligt at kende til, at din frankeringsmaskine er fremstillet med hensyn til regeringens miljøkontrolleringer og kun med anvendelse af vedvarende el, i den situation, at man tænker på bæredygtighed.

Kom derfor hellere snarest i gang med at sende breve.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>