Undertegnede håndterer frankering post, portotakster, pakkevægt og telefonomstilling i helt nyt arbejde som kontorbud

Nu skal I læsere læse, årsagen til at jeg nu har tanker omkring portotakster , danastar.dk/nye-portotakster-i-2017/?1=1&highlight=1, , pakkevægt » danastar.dk/produkt/produktkategori/vaegte/high-end_pakkevaegt_30_kg, og frankering post , danastar.dk/mere_info/frankering, . Jeg er startet i cool job som piccoline i denne uge og nu er jeg ved at fatte eksempelvis at dirigere opkaldene til firmaet plus deres pakkevægt, som holder styr på de forskellige portotakster plus frankerings post. Inden for de nærmeste 2-3 dage bør jeg også få reserveret huset et styks fornuftig makuleringsmaskine.

Før i tiden har jeg anvendt et stk køkkenvægt når jeg har manglet pakkevægt, hvis undertegnede sku’ have styr på portotakster ved diverse retur til tøjbutikkerne. Selv vidste jeg ikk, hvordan virksomheders frankering post med et stk pakkevægt automatisk medfører billigere portotakster. Jeg kendte ikke til, hvor stor differene der er på portotakserne for private og firmaer. Så lille mig blev sandelig kvikkere hen over kun en halv uge på det nye arbejde. Jeg lærer ord som makuleringsmaskine og skal selv have ansvaret for mine kollegaers til og fra post. Endvidere skal jeg klare telefonopkald og få dem omstillet korrekt til husets mange ansatte.

Sådan noget frankering post havde jeg ikke skænket nogle særlige tanker før jeg startede arbejdet. Og særligt ikke ved at anvende sådan en praktisk pakkevægt, som holder orden på de skiftende portotakster. Sgu ret praktisk. Nødvendigheden af en makuleringsmaskine havde jeg heller ikke overvejet i forvejen, men flere afdelinger jobber med fortrolige data, og så er et styks makuleringsmaskine er utroligt relevant kan jeg forstå.

To do listen for den næste tid går ud på den nye makuleringsmaskine og at forstå mere om frankering post inklusive pakkevægt plus erhvervs portotakster. En mindre opgave midt på dagen kommer til at blive at hente frokost. Efter at have rejst rundt virker det lidt heftigt at opstarte med som kontorbud, men det er meget voksent at starte forfra + få tjent noget honorar at starte forfra + indskabe nogle penge nu hvor jeg har været et halvt år med frivilligt arbejde i Asien, men det virker samtidig sejt at starte forfra som kontorbud. På onsdag vælger jeg firmaets nye pakkevægt og hen over resten af ugen skal jeg nok få nok skal få lært om pakkevægt, portotakster for virksomheder + frankering post. Det bliver godt.